söndag 2 januari 2011

God fortsättning


Jahopp, nytt år var det nu ja! Grattis!

Vi firade med en mkt fin middag hemma hos kollegor innan vi gick ner till hybel och sköt raketer med typ alla andra anställda på skidcentret.

Äntligen har det kommit lite normalare temperaturer. Men av det fick vi istället regn och storm så det töade och blev isigt istället. MEN, nu ska vi vara glada för det är nytt år och man har massa härliga människor omkring sig som förgyller min vardag här uppe bland bergen. Och tillägg till detta så åker jag på torsdag till italien med SCoTT och kör skidåkningsvecka med dom. Och sedan vecka 3 vidare mot St Anton i Österrike på Interski kongressen. Mycket trevligt!!!=)

Denna helg har jag varit ledig 3 dagar. Igår var tanken att vi skulle åka till myrkdalen och åka massa lössnö. Efter stormen så var vägen över fjället stängd så det blev inget med det. Vi slappade vääääldigt mkt istället!

/ Roland

1 kommentar:

  1. Gott Nytt Roland!
    Det ser ju festligt ut hos er.Även här blev det ett nytt år.Det snöade lätt och raketerna över hamnen var storslagna.
    Det var ju synd att det inte blev någon skidåkning för er del men det var väl skönt att bara slappa.Det har vi gjort i flera dagar nu så nu gäller det att krypa ur mysbyxorna och ta vara på det nya året.
    Tänk, den som ändå fick åka till Italien (jag kunde sitta på något mysigt ställe och dricka vin).
    Vi hörs.

    SvaraRadera